IMG Partners уклали меморандум про співпрацю з іранською юридичною компанією Shayan

15 жовтня 2015
За результатами україно-іранського бізнес-форуму, що відбувся у вересні в Тегерані, IMG Partners уклали меморандум про співпрацю з іранською юридичною компанією Shayan.

Тим самим ми створили максимально комфортні та вигідні умови для усіх бажаючих вивести свій бізнес на іранський ринок та розширити ділові взаємовідносини за кордоном.

Ми робимо усе можливе, щоб Ви були впевнені в якості та рівні юридичного сервісу, який ми надаємо представникам різногалузевого українського бізнесу в Ірані та представникам іранського бізнесу в Україні, тож наші нові партнери стануть надійною юридичною точкою опори для Вашого бізнесу.
Shayan - це перша в Ірані міжнародна юридична фірма, що надає повний спектр юридичних послуг.

Маючи багатопрофільні можливості і ресурси, поєднані зі знанням місцевого ринку, Shayan здійснює допомогу компаніям з розвитку бізнесу, надаючи повний спектр корпоративних і комерційних послуг.

Особливістю цієї юридичної фірми є сервіс з надання консультацій стосовно ділових стратегій та цілей компаній-клієнтів – це включає не тільки консультації з правових питань, але й повну інформаційну підтримку щодо змін та питань в усіх різногалузевих областях ведення бізнесу компаній-клієнтів та їх впливу на нього.