Аудіокнига С. Лойка «Аеропорт» вийшла у світ за юридичної підтримки IMG Partners

24 листопада 2015

Днями була презентована аудіокнига за романом Сергія Лойка «Аеропорт» за юридичної підтримки IMG Partners.

У понеділок, 23 листопада була презентована аудіокнига за романом Сергія Лойка «Аеропорт». Презентація аудіокниги відбулася у Національному драматичному театрі ім. Івана Франка.

Океан Ельзи, Тік, Тартак, Riffmaster, Василь Попадюк та Сашко Положинський, подарували аудіокнизі свої твори. Крім цього, всесвітньовідомий канадський скрипаль українського походження Василь Попадюк спеціально для аудікниги записав Гімн України, що надало твору особливої глибини та звучання.

Прослухавши цю книгу, кожен зможе відчути та зрозуміти трагедію, яка відбувалася в нашій країні починаючи з Майдану до знищення аеропорту.

Книга висвітлює історію, де разом з «кіборгами» в аеропорту перебуває американський фотограф, який в силу різних обставин переживає цю війну, як свою особисту драму.

Однією з особливостей проекту став унікальний запис гри на флейті одного із захисників аеропорту – Максима Музики. У перервах між боями в аеропорті він збирав думки і враження «кіборгів» про їхні внутрішні мотиви і те, заради чого вони захищали аеропорт. В свою чергу, музичний гурт «BRUTTO» дозволив внести у книгу пісню «Воины света», яка вже встигла стати символом нашої боротьби на Сході країни.

Автор роману, Сергій Лойко, звернув увагу на зручність аудіоформату книги для читачів з вадами зору, для яких друкована версія до цього часу була недоступна, тепер вони зможуть зануритися в атмосферу книги та разом з героями пережити усі події.

Випуск аудіокниги став можливий завдяки підтримці Української громади Об’єднаних Арабських Еміратів. Команда аудіокниги та презентації: режисер-Євген Степаненко, відео-художник Олексій Хорошко, звукорежисер-Сергій Прокопенко, співпродюсери: Олександр Мельничук, Андрій Твердовський, Світлана Сосновська, генеральний продюсер проекту “Аеропорт” – Вікторія Бутенко. 

Ми радіємо з того, що змогли стати частиною такої важливої для нашого суспільства події. Саме за підтримки «IMG Partners» була здійснена всебічна юридична підтримка виходу аудіокниги «Аеропорт» у світ.