IMG Partners та DLG Ukraine підписали меморандум про співпрацю

21 вересня 2017
Адвокатське об’єднання IMG Partners та ТОВ «ДЛГ Україна» (DLG Ukraine) підписали меморандум про співпрацю, метою якої є сприяння гармонійному розвитку агросектору України.

ТОВ «ДЛГ Україна» є дочірнім підприємством німецького сільськогосподарського товариства DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft), це економічно і політично незалежна організація, що відкрита для всіх професіоналів в галузі сільського господарства.
Заснована у 1885 році, DLG є провідною галузевою організацією європейського аграрного і продовольчого сектору. Вона об’єднує понад 25 тисяч прогресивних сільгоспвиробників, постачальників техніки, обладнання та інших засобів виробництва для с/г господарства, а також переробників с/г продукції.

Основні напрямки діяльності DLG: збір інформації, обмін досвідом і розповсюдження знань; тестування продуктів харчування, засобів виробництва, с/г техніки, кормів, добрив, організація міжнародних спеціалізованих виставок: AGRITECHNICA, Euro Tier, Energy Decentral та ін.

У 2017 році DLG започаткувала в Україні щорічну спеціалізовану виставку польового формату International Field Days Ukraine (Міжнародні дні поля в Україні).