Перша профільна конференція з аграрного права АПУ

16 травня 2016

 

13 травня 2016 року відбулася Конференція з аграрного права, яку було проведено Асоціацією правників України. АО IMG Partners виступили партнером цієї конференції. За ініціативи АПУ, керуючий партнер АО IMG Partners, Ігор Мельник був призначений головою оргкомітету конференції.

В першій секції розглядалися питання співпраці державних органів та представників аграрного бізнесу. Для обговорення цих питань були запрошені представники державних органів та найвпливовіших аграрних асоціацій. Модератором цієї секції виступив Голова Комітету з аграрного права АПУ - Ігор Мельник,керуючий партнер АО IMG Partners.

Партнер АО IMG Partners, Микола Струць,  як арбітражний керуючий з великим досвідом, в рамках секції «Забезпечення безпеки аграрного бизнесу», висвітлив практичні аспекти забезпечення прав кредитора у процесі банкрутства аграрних підприємств. 

Учасники Конференцію обговорили можливості  залучення іноземних інвестицій до аграрного сектору та перспективи здійснення послідовного реформування аграрно-промислового комплексу, адже для виходу на міжнародні ринки, в першу чергу, потрібна сучасна система законодавства,  яка наближена до законодавства  розвинених країн.  Крім цього, на конференції виступив було розглянуто не менш актуальне  питання щодо  нових аспектів оподаткування аграрного бізнесу на прикладі  оподаткування аграрного сектора в Європі та світі. 

  В підсумку цієї конференції було визначено основні досягнення, поразки та нові виклики реформування аграрного-промислового комплексу. 

Детальніше за посиланням:  посиланням: