Перспективи Україно-Іранського бізнесу

1 липня 2016
В Тегерані відбувся Українсько-Іранський Бізнес-форум і 23-я Міжнародна виставка технологій та обладнання для харчової та сільськогосподарської промисловості "Expo".

Слід зазначити, що ринок Ірану розглядається багатьма країнами як один з найбільш перспективних в регіоні. За даними Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Іран займає четверте місце в регіоні Близького Сходу за обсягами торгівлі з питомою вагою 7,7% у 2015 році.

Керівник Департаменту міжнародної торгівлі IMG Partners, Ольга Осипчук відвідала ці важливі заходи. Вона сказала: "Приємно відзначити, що інтерес українських компаній до іранського ринку та співпраця з іранськими контрагентами зростає. Все більше і більше компаній розглядають дану можливість як довгострокову співпрацю. Іран також розглядає Україну як надійного партнера, тому що Україна виконала свої зобов'язання, незважаючи на санкції.

Важливо, що зараз є гарна нагода вийти на ринок Ірану. По-перше, це стосується сільськогосподарського сектору, оскільки зростає потреба у сільськогосподарській та харчовій промисловості. По-друге, після часткового скасування міжнародних економічних санкцій проти Ірану, він починає реалізацію багатьох проектів для розвитку національної економіки в різних галузях. Крім того, Іран готовий співпрацювати з Україною".

Для отримання детальної інформації, прочитайте статтю за цією посиланням: /company/publications/ukraina-iran-640/